MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

20141310baskan2İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, muhtarların büyük bir özveri ile çalıştığı belirtti. Başkan Seyfi Dingil,19 Ekim Muhtarlar günü nedeni ile yazılı bir mesaj yayınladı.

MUHTARLARIMIZ BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYORLAR

Muhtarlığın fedakârlık ve sevgi gerektiren zor bir görev olduğunu ifade eden belediye başkanı Seyfi Dingil, mesajında şunları kaydetti:

“En yakın mesai arkadaşlarımız olarak gördüğümüz muhtarlarımız, bu zorlu görevi büyük bir özveri ve meşakkatle yerine getirmektedirler. Bizler de demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız sayesinde bir mahallelerimizin neye ihtiyacı olduğunu daha iyi görebiliyoruz. Yine onlarla yaptığımız istişareler sayesinde hizmetlerimiz daha verimli ve anlamlı hale geliyor. İşte bu nedenle her zaman muhtarlarımızla birlikte olmaya gayret ediyoruz.

Bu vesile ile mahallelerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen ve bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan muhtarımıza emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunar, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlarım.”