BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI:SINAV HAFTASI SESSİZLİK HAFTASI

20190610sınavİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hafta sonu yapılacak olan 2019 Yüksek Öğretim Kurumları sınavı dolayısı ile vatandaşlarımızın gürültü kirliğine karşı duyarlı olunması gerektiğini belirtti. Başkan Tosyalı yaptığı açıklamada, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

YKS sınavında öğrencilerin dikkatini dağıtacak gürültü kirliliğine dikkat edilmesi konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunan Başkan Tosyalı, şunları kaydetti:

“Hafta sonu gerçekleştirilecek olan üniversiteye giriş sınavlarının biteceği saate kadar ilçemiz sınırları içerisinde gürültülü şekilde satış yapan, gereksiz korna çalan, gürültülü şekilde iş makinası kullanarak, sevgili çocuklarımızın konsantrasyonunu bozan kişiler hakkında Zabıta Müdürlüğümüz cezai işlem yapacaktır. Çocuklarımızın başarısı hepimizin başarısıdır. Konuya maksimum özen gösterilmesi ricasıyla, Sınava girecek tüm yavrularımıza başarılar dilerim.”