İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: ULUCAMİ VE ŞEHİT PAMİR CADDELERİ ASFALTLANACAK

20141202baskanİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının kent genelinde devam ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada Ulucami caddesi ve Şehit Pamir caddelerinin asfaltlanacağını söyledi.

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Mevsim şartlarının normalleşmesi ile birlikte çalışmaların daha da hızlandığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Çalışmalar kapsamında 3 Nisan 2017 Pazartesi ve 4 Nisan 2017 Salı günü Ulucami Caddesinde asfalt çalışması yapılacağından yol trafiğe kapatılacaktır. Trafik akışı pac istikametinden Tayfur Sökmen Bulvarı sahil istikametine yönlendirilecektir. Ayrıca 05.04.2017 Çarşamba günü ve 06.04.2017 Perşembe günü ise Şehit Pamir caddesinde asfalt çalışması yapılacağından yol trafiğe kapatılacaktır. Trafik akışı sahilden Kazım Karabekir caddesine (Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Ön Caddesi) yönlendirilecektir ”dedi.

İSKENDERUN’DA YOLLAR GÜZELLEŞİYOR

Kentin birçok noktasında ihtiyaç duyulan bölgelerde yolların sıcak asfalt ile kaplandığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bilindiği üzere İskenderun şehit merkezinde elektrik telleri yerin altına alındı. Şimdi altyapı çalışmalarının bittiği bu iki ana cadde de asfalt çalışması yapılacak. Tüm bu çalışmalarımız halkımıza en iyi hizmet için. Çalışmalar durmadan devam edecek “diye konuştu.