İSKENDERUN’DA” CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ”KONULU KONFERANS DÜZENLENİYOR

20170403duyuru

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasında güçlü bir Türkiye için evet diyeceklerini belirtti.

İskenderun Belediyesin organizasyonunda İskenderun Teknik üniversitesinin ev sahipliğinde İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarında “Cumhurbaşkanlığı Sistemi” Türkiye’de siyasi dönüşüm konulu konferans düzenleniyor.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada konferansın 05.04.2017 Çarşamba Saat:19.00’da düzenleneceğini belirterek; “Konferansa konuşmacı olarak SETA Genel Koordinatörü Burhanettin DURAN, Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit KÜÇÜKYILMAZ, SETA Dış Politika Direktörü Ufuk ULUTAŞ ve Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Serdar GÜLENER katılacak. Konferansa tüm halkımız davetlidir” dedi.

REFARANDUM TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ

Başkan Seyfi Dingil ayrıca 16 Nisan referandumu ile ilgili çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirterek,” Gece gündüz demeden bilgilendirme toplantılarına devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretleri, muhtar ziyaretleri sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ve çeşitli organizasyonlar ile 16 Nisan’da neden evet denmesi gerektiğini halkımıza anlatıyoruz. Güçlü ve büyük Türkiye için evet diyoruz” ifadelerini kullandı.