İSKENDERUN BELEDİYESİ YAĞLI BOYA RESİM KURSU YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

20170810kurs1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, el sanatları ve yağlı boya resim kursunun büyük ilgi gördüğünü belirtti. Kültür Müdürlüğüne bağlı Çay Mahallesi sosyal tesislerinde Halk eğitim merkezi eğitmenleri tarafından verilen yağlı boya resim kursunda kursiyerlere ışık, gölge, oran, orantı, kompozisyon kurma, renk bilgisi öğretiliyor.

KURSİYERLER ÖZVERİLİ ÇALIŞIYOR

Resmi tuvale aktarma ve yağlı boya tekniğini uygulama bilgi ve becerisinin kazandırıldığı eğitim programları hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Yağlı boya resim kursu büyük ilgi görüyor. Kursiyerlerimiz verilen eğitimlere katılarak, keyifli, verimli ve üretken vakit geçiriyorlar.‘Yağlı Boya’ resim kursuna katılan kursiyerler birbirinden güzel yağlı boya tablolarını ortaya çıkarmaya başladılar” dedi.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR

Yağlı boya kursuna katılan resim kursiyerleri ise ,”burada sosyalleşiyor, farklı konularda sohbetler ediyor ve kendimizi iyi hissediyoruz. Bize bu imkânı sağlayan İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e ve yetkililere çok teşekkür ediyoruz”şeklinde konuştular.