ESKİ ADLİYE SARAYINDA RESTARASYON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kaymakamlık binası olarak tanzim edilen eski adliye sarayında restorasyon çalışmalarının sürdüğünü belirtti.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eski adliye sarayında devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İskenderun her anlamda gelişen, değişim gösteren bir şehir. Bu anlamda kamu binaları da halkımızın ihtiyaçlarını daha rahat karşılaması noktasında çağın şartlarına göre yenileniyor, tadilatları ve restorasyonları yapılıyor. Halkımız hizmetlerin en güzelini hak ediyor” dedi.

HALKIMIZ HİZMETLERİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR

İskenderun’un dört dörtlük, tarih ve kültür kokan bir kaymakamlık binasına kavuşması için çalışmaların süratle sürdüğünü belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Şuanda tarihi binada aslına uygun yapılan söküm çalışmalarının ardından şimdide bina içerisinde mekanik altyapı için çalışmalar yapılıyor. Binanın dış cephesinde ise horasan harcı denilen madde ile binanın dışının sıvama çalışması devam ediyor ”diye konuştu.