İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

20171010ikem1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gençlerin spora yönelmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.İskenderun Özel İKEM Koleji’nin Kız Basketbol Takımı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

GENÇLERİN SPORA YÖNLENMESİ ÖNEMLİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Gençlerimiz spor okulları ve spor kulüplerimiz sayesinde sağlıklı bir birey olarak yetişiyor, bu sayede sokağın kötü etkilerinden korunuyor. Spor yapmak insanın sağlığını korumanın yanında bedenini ve ruhunu da dinlendirir. Bu vesile ile spor kulüplerimizin okullarımızın spor takımlarının başarıları bizleri son derece memnun ediyor. Geleceğin sporcularının İskenderun’dan yetişmesine adına tüm sporcularımızın her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR

İKEM Koleji Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman ise spora ve sporculara desteklerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek,”Türkiye Liseler arası genç kızlar basketbol takımız 2016-2017 eğitim sezonunda Türkiye 3.lüğü elde etti. Bu anlamda kentimize adına çok mutluyuz. Takımız bundan sonra Türkiye kadınlar basketbol 2.Liginde mücadele edecek ”diye konuştu.