KARAYOLLARI İÇERİSİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILIYOR

20171012park1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayolları arazisi içerisindeki ağaçların bakımının yapıldığını belirtti.İskenderun Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent genelindeki parkların temizlik işlemlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Selçuk, bir yandan parkların bakım ve onarımlarını yaptıklarını belirterek diğer yandan da temizlik çalışmalarının yapıldığını ifade etti.

KARAYOLLARINDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Konu ile ilgili bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çevreye her zaman büyük önem verdiklerini belirterek,”Çeşitli nedenlerle oluşan görüntü kirliği nedeni ile kent genelindeki tüm parklarda ve yeşil alanlarda temizlik çalışmaları yapılıyor. Ekiplerimiz ilk önce çöp, moloz ve kırılan ağaç dallarını temizlik çalışmalarını yaparken daha sonrada kepçe ve kamyonlarla ıslah çalışması yapıyor” dedi.

ÇEVREYE ÖNEM VERİYORUZ

Karayolları parkı içerisinde çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Diğer yandan ağaç budama işlemlerimiz devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, cadde, sokak ve parklarda ağaç budama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kentin farklı bölgelerindeki yeşil alan, park ve özellikle yol kenarlarında bulunan ağaçların trafik açısından tehlike arz etmesi ve görüş alanını kapatılması yüzünden ekiplerimiz budama çalışmalarına devam edecek” diye konuştu.