BAŞKAN SEYFİ DİNGİL, ENGELLİ ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

20180110baskan1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen Özel Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

EN BÜYÜK ENGEL ZİHİNLERDE OLUŞAN ENGELLERDİR

Engelli öğrenciler ile tek tek ilgilenen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”En büyük engel zihinlerde oluşan engellerdir. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduk olmaya devam ediyoruz. Bütün engeller kalkabilir, yete ki zihinlerde bir engel olmasın, yoksa bütün engeller kalkar hayat engelsiz ve kolay bir hale rahatlıkla getirile bilir. Bir yandan da eğitim çalışmaları ile toplumda zihinde oluşan engelleri de hep birlikte kaldırmalıyız “dedi.

TOPLUMUN HER KESİMİNE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR

Belediye olarak engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına bir takım çalışmalar yaptıklarını belirterek,”Bu konu da toplumun her kesimine önemli görevler düşüyor. İnşallah daha güzel günlerde bir arada olacağız. Hükümetimiz engellilerimize her türlü desteği çok şükür veriyor. Sahipsiz bırakmıyor, bu ülkenin tüm vatandaşlarının sahipsiz olmadığı gibi engellilerimizde sahipsiz değildir. Bizlerde belediyemizin imkânları ölçüsünde sizlere her zaman destek olmaya hazırız ” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, öğrenciler ile tek tak ilgilenerek öğrencilerinin sıkıntılarını dinledi.