İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:BARIŞTEPE’YE YENİ MUHTARLIK BİNASI YAPILIYOR

20170213muhtar1İskenderun Belediyesi uygun durumda olmayan mahalle muhtarlık binalarını modern binalarla yenilemeye devam ediyor.İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Barıştepe’de yeni muhtarlık binası yapıyor.

MUHTARLIKLAR DAHA MODERN OLUYOR

Yeni muhtarlık binasının eski muhtarlık binanın yanına yapıldığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Barıştepe’ye modern, kullanışlı ve vatandaşlarımıza sağlıklı bir şekilde hizmet verebilecek modern muhtarlık binası yapıyoruz. Ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içindeyiz. Muhtarlık evleri ile muhtarlarımız daha rahat daha kaliteli hizmet vermekteler ” şeklinde konuştu.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Başkan Seyfi Dingil,” amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel İskenderun oluşturmak. Kısa süre içerisinde de vatandaşımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bizler sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmetleri sürdüreceğiz. Halkımız hizmetin en güzeline layık. Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz. Muhtarlık evleri ile muhtarlarımız daha rahat daha kaliteli hizmet vermekteler” dedi.