İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: BARIŞTEPE’YE YENİ MUHTARLIK BİNASI YAPILDI

20180416kmuhtar1İskenderun Belediyesi tarafından Barıştepe Mahallesi'ne yeni muhtarlık binası yapıldı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Barıştepe Mahallesi'ne kullanışlı ve vatandaşlara sağlıklı bir şekilde hizmet verebilecek modern muhtarlık binası yapıldığını belirterek ,"Ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içindeyiz. Yeni muhtarlık evleri ile muhtarlarımız daha rahat ve daha kaliteli hizmet verecekler" dedi.

MUHTARLIKLAR MODERN HALE GELDİ

Amaçlarının yaşanılabilir ve daha güzel bir kent oluşturmak olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil, " muhtarlık binamızı kısa süre içerisinde tamamlandı.. Bizler sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmetleri sürdüreceğiz. Halkımız hizmetin en güzeline layık. Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Birçok mahallede yapılan muhtarlık evleri ile muhtarlarımız daha rahat ve kaliteli hizmet vermekteler" diye konuştu.