BAŞKAN SEYFİ DİNGİL ESENTEPE VE KOCATEPE’DE DÜZENLENEN İFTAR PROĞRAMLARINA KATILDI

20180613iftar1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan ayının manevi ruhunu ve güzelliklerini vatandaşlar ile birlikte yaşadıklarını söyledi. Belediye Başkanı Seyfi Dingil,AK Parti İskenderun İlçe teşkilatı tarafından Esentepe ve Kocatepe düzenlenen iftar programlarına katıldı. Milletvekili adaylarının da katıldığı programların son derece verimli geçtiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun’da Ramazan huzur içerisinde geçiyor. Ramazan geleneğini yaşatmak ve ramazan ayının ruhuna uygun toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla teşkilatımız tarafından düzenlenen iftar programlarında vatandaşlarımız ile bir araya geliyor, onları dinliyor hasbihal ediyoruz. Sorunlara belediyemizin imkânları ölçüsünde yardımcı oluyoruz” dedi.

Başkan Seyfi Dingil, “Ramazan ayı birliğin, dirliğin, beraberliğin, kardeşliğin yoğun yaşandığı, paylaşma duygusunun daha fazla öne çıktığı bir ay.İnşallah nice Ramazan aylarında yine hep birlikte olmayı Allah bizlere nasip etsin. Allah dualarımızı ve tuttuğumuz oruçları kabul etsin” diye konuştu.