HASTANELER ARASI ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ DEVAM EDİYOR

20180710servis1İskenderun Belediyesi birçok sosyal proje imza atıyor.İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun Belediyesi olarak kentimizde bulunan iki hastane arasında hizmete başlattığımız ücretsiz otobüs seferleri vatandaşlardan büyük ilgi ve alaka görüyor. Ücretsiz verilen otobüs seferleri SSK Hastanesi’nden Devlet Hastanesi’ne karşılıklı seferler yapıyor. İskenderun Belediyesi’nin yapmış olduğu bu yeni uygulamadan memnun olduğunu dile getiren vatandaşlar bizlere çok teşekkür ediyor” dedi.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR

İskenderun Belediyesi’nin yapmış olduğu bu uygulamadan memnun olduğunu dile getiren vatandaşlar, “Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’le çok teşekkür ediyoruz. Belediyenin yapmış olduğu hizmetten çok memnunuz. Çok iyi oldu. Başkanımızdan Allah razı olsun, bu hizmeti bize sundukları için çok memnunuz” dediler.