BELEDİYE BAŞKANI ALTAN’DAN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

20180808bekirİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “belediye başkanı arkadaşlarımızla halka hizmet noktasında sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Halka hizmet noktasında sürekli dayanışma ve yardımlaşma içerisindeyiz. Zaman zaman belediye başkanı arkadaşlarımızla birlikte bir araya geliyoruz. Yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizler bölgemizin gelişmesi ve kalkınması noktasında büyük gayretler gösteriyoruz. Bu anlamda halkımıza daha iyi hizmet getirme çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise “Belediye Başkanı arkadaşlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Belediye hizmetlerinde yapmış olduğu proje, çalışmalar ve faaliyetleri hakkında görüş alış verişinde bulunuyoruz. İskenderun –Payas bir bütündür. Hepimizin amacı halkımıza en iyi hizmeti vermektir” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkanlar çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundular.