BAŞKAN SEYFİ DİNGİL: EĞİTİME TAM DESTEK VERİYORUZ

20180911okul1İskenderun Belediyesi, eğitime destek çalışmaları kapsamında başlattığı okul ve okul bahçelerini düzenleme faaliyetlerine, parke kilit taş çalışmaları, dış ve iç duvar tadilat, boya ve andezit kaplamalar ile devam ediyor.Bu kapsamda okullardan gelen talepler üzerine gerekli çalışmaları gerçekleştiren belediye ekipleri, öğrencilerin daha verimli ortamlarda teneffüs yapmalarını amaçlıyor.

“HERŞEY ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN”

Konuyla ilgili açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamaya öncelik tanıdıklarını belirtti.

Eğitimin her şeyden önemli olduğunu kaydeden Başkan Seyfi Dingil, "Mahalle ayrımı yapmadan halka ve eğitim kurumlarına tüm hizmetlerimizi eşit bir şekilde sunuyoruz. Ekiplerimiz Esen Tepe Mahallesi Kılıç Ali Paşa İlk Öğretim Okulu, Sakarya Mahallesi Emel Akçay İlk Öğretim Okulu, Modern Evler Mahallesi Necip Fazıl Kusakürek İlk Öğretim okullarımızın boya bakım ve onarım çalışmalarını yaparak, bahçe düzenlemelerini yaptı” dedi.

EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Seyfi Dingil,”Böylece öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tozlu ortamdan kurtuldular. Her şey geleceğimizi teslim edeceğimiz öğrencilerimiz içindir. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin sağlıklı, temiz ve düzenli bir oryamda eğitim yapmaları çok önemli” diye konuştu.