İSKENDERUN BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN KENT GENELİNDE TEMİZLİK UYGULAMASI

20180913temizlik1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kuvvetli rüzgâr sonrası oluşan kirliliği önlemek için temizlik çalışması başlattıklarını belirtti.İskenderun Belediyemizin Temizlik İşleri, Park Bahçe ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde kuvvetli rüzgâr sonrası oluşan kirliliği önlemek için temizlik çalışması yapıyor.İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Park-Bahçe Müdürlüğü ekipleri kentin birçok noktasında kuvvetli rüzgâr nedeni ile kırılan ve savrulan ağaç dalları ile çevreye savrulan plastik atık ve çöpleri gece gündüz demeden kaldırmaya devam ediyor.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konu ile ilgili yaptığı açıklamada,” Belediye ekiplerimiz seferber olarak birçok cadde ve sokakta temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekiplerimiz çevrenin temizliği konusunda gereken hassasiyeti gösteriyor “şeklinde konuştu.

Vatandaşlardan çevre konusunda hassasiyet isteyen belediye Başkanı Seyfi Dingil,”En iyi temizlik çevreyi temiz tutmaktır. Bazı duyarsız vatandaşlarımız çevreye başıboş şekilde çeşitli atıklar atmaktadırlar. Vatandaşlarımızdan ricamız çöpleri konteynerlere atmaları veya temizlik işleri müdürlüğümüze bilgi vermeleridir. Bu konuda herkese büyük görevler düşüyor”     diye konuştu.