İSKENDERUN BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ İBADETHANELERDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI ÖZENLE SÜRDÜRÜYOR

20181106cami1İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sosyal belediyecilik kapsamında şehir genelinde bulunan cami ve ibadethanelerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.İskenderun Belediyesi’nden yapılan açıklamada şehir genelindeki tüm camilerin genel temizlik çalışmalarının periyodik olarak temizlik çalışmalarının devam ettiği belirtildi.Ekipler temizlik çalışmaları kapsamında Azganlık orta Camii, Azganlık merkez camii, Kavaklıoluk mescidi,Sarıseki değirmendere Camii, Sarıseki merkez camii, Sarıseki Karşıyaka camii’nin genel temizlik işlemlerini gerçekleştirdi.

Açıklamada İskenderun Belediyesi’nin kutsal mekânların temizliğine önem verdiği ve her zaman temiz kalması için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları özenle gerçekleştirdiği, vatandaşların tertemiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için ibadethanelerdeki temizlik çalışmalarının periyodik olarak gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca özel ibadethane temizlik araçları ile özellikle camilerde yıkanan halıların aynı anda kurutulduğu ve bu nedenle vatandaşların beklemesine gerek kalmadan ibadetlerine devam edebildikleri vurgulandı.