İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: KARAYILAN MİMAR SİNAN PARKI YENİLENİYOR

20190109park1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelindeki parklarda yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler Karayılan’da bulunan Mimar Sinan Parkında kamelyaların ve yeşil alanlarda bakım, onarım, tamirat işlemlerini yapıyor.

PARKTA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Belediye olarak bir yandan yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkları yeniliyoruz. Karayılan’da vatandaşlarımız tarafından yoğun bir şekilde kullanılan bu parkımızda çalışmalar devam ediyor. Parkta çeşitli nedenlerle kırılan, hasar gören banklar ve sosyal donatı alanları yenileniyor” dedi.

YAPILAN HİZMETLERE SAHİP ÇIKALIM

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,“ Yapılan hizmetlere sahip çıkalım. Parklarımızı birlikte koruyalım. Bazı art niyetli kimseler bu hizmet alanlarını tahrip ediyor. Banklara ve kamelyalara zarar veriyor. Bu kimseleri gördüğümüzde uyarılım. Bu alanlar halkın ortak kullanım alanlarıdır. Bizler halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ” diye konuştu.