İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:DUMLUPINAR MAHALLESİNDE YOLLARIN BAKIMI YAPILIYOR

20190205silindir1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde yollarda bakım ve onarım çalışması yaptıklarını belirtti.İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelindeki yolları mercek altına aldı.Asfalt yama çalışmalarını mahalle bazında gerçekleştiren ekipler, Dumlupınar Mahallesi'nin yollarının bakımını yaparak uygun hale getiriyor.

MAHALLE SAKİNLERİ ÇOK MEMNUN

Dumlupınar Mahalle sakinleri ise çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Her konuda halkın istek ve taleplerini önemseyen hizmetler gerçekleştiren başkanımızın sergilediği çözüm odaklı çalışmaları takdirle izliyoruz. Mahalle genelinde sürdürülen bu planlı çalışma ile yollarımız uygun hale getiriliyor. Mahalle sakinleri olarak çalışmalardan çok memnunuz" şeklinde görüş beyan ettiler.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ise “Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını mahalle muhtarlarından aldığı bilgiler halkımızdan gelen talepler ışığında sürdürüyor. Ekipler alt yapı çalışması veya kullanımdan bozulan alanlarda yol iyileştirmesinde bulunuyor. Çalışmalar aralıksız devam edecek” şeklinde konuştu.