İSKENDERUN BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ SURİYE UYRUKLU BİR KİŞİYE AİT İŞYERİNİ MÜHÜRLEDİ

20190513zabita1İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Suriyeli göçmenlere ait kent merkezinde bulunan işyerlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Başkan Fatih Tosyalı’nın talimatları ile denetimlerini sıklaştıran zabıta müdürlüğü ekipleri, haksız rekabet ve kazancın önüne geçmek için esnafları ruhsat almaları konusunda uyarıyor. Ekipler yapmış oldukları denetimlerde bir Suriyeli vatandaşa ait olan pastanede hijyenik koşullara uyulmadığını tespit etti. Ekipler işyerine gerekli cezai işlemler uyguladı ve pastane zabıta ekiplerince mühürlendi.

Denetimlerle ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Tosyalı,” işyerlerine yönelik denetim ve kontroller önümüzdeki günlerde de periyodik şekilde sürecek. Vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve güvenilir bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri çok önemli. Zabıta müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz eksiklikler gördüğü esnafları önce uyarıyor daha sonra kurallara uymayan işyerlerine gerekli yasal işlemleri yapıyor ”dedi.