BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI:KENT GENELİNDE YENİ PARKLAR YAPACAĞIZ

20190626park1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelinde yeni parklar yapacaklarını belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcısı Ahmet Keskin ile birlikte Modern Evler ve Yunus Emre mahallelerinde İskenderun belediyesi tarafından yapılması planlanan çalışmaları yerlerinde incelediler.

MEVCUT PARKLARIMIZI İSE YENİLİYORUZ

Kent genelinde yeni sosyal tesis, yeşil alan ve park çalışmaları yapacaklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Tüm mahallelerimize eşit hizmet götüreceğiz. Belediye olarak yeşil alanların sayısını arttıracağız. Bu çerçevede tüm mahallelerimizde yer tespit çalışmaları başlattık. Bu konuda muhtarlarımızdan ve mahalle sakinlerinden görüş, öneri alıyoruz. Mevcut parklarımızı ise yeniliyoruz. Vatandaşlarımızın rahatça dinlenebileceği çocuklarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde oyunlar oynayabilecekleri parklar oluşturacağız” dedi.

YER TESPİT ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Yer tespit çalışmalarımızın ardından parkların yapımına başlayacaklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” İlgili müdürlüklerimiz bu konuları takip ediyor. Yapılacak yer tespit çalışmalarının ardından parklarımızı yapacağız. Halkımızın hizmetine sunacağız. İnsan odaklı çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Parklarımız çok amaçlı bir şekilde yapılacak. Park yapım çalışmalarında, öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği fitness alanları, basketbol sahaları, bank ve kamelyalar oluşturularak halkımızın hizmetine açılacak” diye konuştu.