VATANDAŞ MEMNUNİYET ANKETİ

20190819anket1

İskenderun Belediyesi ,katılımcı belediyecilik anlayışıyla internet sayfası üzerinden 'Vatandaş Memnuniyet Anketi' başlatıldı.Kurumsal internet sayfası üzerinden başlatılan anket çalışmasında yapılan hizmetlerin başarı ve önem derecesi vatandaşlar tarafından belirlenecek. Katılımcı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan Vatandaş Memnuniyet Anketinin ardından yapılacak değerlendirmelerle sorunlara karşı yenilikçi çözümler üretilecek.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,yaptığı açıklamada, "Katılımcı belediyecilik anlayışımızla Vatandaş Memnuniyet Anketimizi başlattık. Bu anket, belediyenin performansını ortaya koymak, yürütülen hizmetlerden vatandaşın memnuniyet derecesini ölçmek amacıyla uygulanmaktadır. Anket ile İskenderun Belediyemizin hizmetleri vatandaşlarımız tarafından değerlendirilecek, talep ve istekleri de belirleyeceğiz.. Anketimize katılan vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Tosyalı,"Kıymetli hemşerilerim #iskenderunadeğer katmak için hazırlamış olduğumuz ankete katılarak İskenderun'umuzun geleceğine birlikte yön verelim.Ankete katılmak için : http://www.iskenderun.bel.tr/vatandas bu link kullanıktadır"şeklinde konuştu.