BARBOROS MAHALLESİNDEKİ METRUK BİNA İSKENDERUN BELEDİYESİ TARAFINDAN YIKILDI

20191105metruk1İskenderun’a bağlı Barboros mahallesinde bulunan metruk bir bina, İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı. İskenderun Belediyesi ekipleri ilçe içerisindeki kullanılmayan ve yıkılmak üzere olan metruk binaların yıkım işlemlerine devam ediyor. Ekipler, Barboros mahallesinde ekskavatör yardımıyla kısa sürede metruk binanın yıkımını tamamlandı.

İlçenin daha modern görünüm kazanması için çalışmalar sürerken, tehlike arz eden yapıların bu görünümü bozmasına müsaade edilmeyeceğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Halkımız bu konuda rahat olsun. Çevrelerinde bulunan bu tarz yapıları bize bildiresinler. Gerekli yazışmaları tamamladıktan sonra yıkımı gerçekleştiririz" dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçenin çeşitli mahallelerinde güvenlik tehlikesi oluşturan binaların mevzuata uygun şekilde yıkımını sağlamak için çalışmaların devam edeceğini bildirdi.