BAŞKAN FATİH TOSYALI, PARK-BAHÇE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

20191105park1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, farklı bölgelerde park bahçe müdürlüğü tarafından yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Fatih Tosyalı, şehrin güzelleşmesi adına sosyal alanlara ve yeşile büyük önem verdiklerini söyledi.

HEDEF DAHA GÜZEL İSKENDERUN

İlk olarak Bekbele mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fatih Tosyalı,” Daha güzel, daha yeşil bir İskenderun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede Bekbele'de Park Bahçe Müdürlüğümüz tarafından yapılmakta olan çalışmalar ile yapılması planlanan faaliyetleri yerlerinde inceledik. Ardından Sahil bandında incelemelerde bulunduk ”dedi.

PERİYODİK BAKIMLAR YAPILIYOR

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediye olarak halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Parklarda hummalı bir çalışma sürdürüyoruz. Çocukların temiz ve güzel parklarda oynamalarını arzu ediyoruz. Parklarımızda temizlik, bakım onarım yenileme ve çiçek dikimi gibi çalışmalar yapılıyor” şeklinde konuştu.