VALİ DOĞAN VE BAŞKAN TOSYALI BİRLİKTE İNCELEMELERDE BULUNDULAR

20191106vali1Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelinde trafiği ve ulaşımı rahatlatmak adına çalışmaların sürdüğünü belirtti. Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte şehir trafiğinin rahatlatılması adına yapılması planlan çalışmaları yerinde inceledi.

SAYIN VALİMİZE BİLGİLER AKTARDIK

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Sayın Valimiz Rahmi Doğan ile birlikte Modern Evler Mahallesinde belediyemizin alternatif yol çalışmalarını yerinde inceledik. Alternatif yol güzergâhları hakkında Sayın Valimize bilgiler aktardık. Şehir için güvenli ve rahat bir ulaşım için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz ”dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Kent trafiğini rahatlatmak adına daha öncede bir takım çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Fatih Tosyalı,” Vatandaşlarımız daha önce pac meydanında ve PTT merkez şube kavşağında yapılan çalışmalardan memnun kalmıştı. Şimdide bu bölge yaşanan trafik yoğunluğunu çözme adına çalışmalar yapmaktayız. Halkımıza hizmet noktasında durmandan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Valimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.