Makaleler

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL : İSKENDERUN’UN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

20141124baskan1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un gelişmesi için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi’nde açılan Niğde el dokuma doğal kök boyama halıları sergisinin açılışına, işadamı Hüseyin Fırat’ın yapmış olduğu bina inşaatı temel atma töreni ve Gelişim Hastanesi’nin düzenlemiş olduğu diyabet tarama etkinliğine katıldı.

İskenderun’da sanata ve sanatçıya önem verdiklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ilk olarak halı sergisinin açılışına katıldı. Sergilenen halıları inceleyen Başkan Seyfi Dingil, emeği geçenleri kutladı.Başkan Seyfi Dingil’e, sergilenen halılarla ilgili bilgi veren Abdulkadir Bor, halıların Niğde el dokuması kök boyası doğal halılar olduğunu ifade etti.

İSKENDERUN GELİŞME İÇERİSİNDE

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil daha sonra, işadamı Hüseyin Fırat’ın bina inşaatının temel atma törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmasında, temeli atılan binanın hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Seyfi Dingil, işyerleri ve meskenlerden oluşacak binanın, istihdama ve ekonomiye de katkı sağlayacağını, memleketin önünü açacak yatırımların yanında olunacağını belirtti.

HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIK

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, son olarak Gelişim hastanesinin İskenderun Anıt Alanı’nda Kızılayevi’nin önünde düzenlediği ücretsiz Diyabet günleri etkinliğine katıldı.Burada şeker ve kan ölçümleri yaptıran Başkan Seyfi Dingil, “İskenderun ve Hatay Sağlık il Müdürlükleriyle, bir takım ortak projeler yürüteceğiz. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Sosyal anlamda da çeşitli hizmetlerimiz olacak. Bunları ilerleyen günlerde halkımızla paylaşacağız” dedi.