5 TEMMUZ ARAÇ KORTEJİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

2020070707kortej15 Temmuz İskenderun Kurtuluş Bayramı'nın 82.Yıldönümü münasebetiyle İskenderun Belediyesi tarafından Araç Korteji düzenledi. 5 Temmuz 2020 Pazar günü saat: 18.00'da Anıt Alanından başlayan kortej öncesinde İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gökyüzüne güvercin bıraktılar. Ardından atlıların, motosiklet ve bisiklet kulübü üyelerinin, patencilerin, gençlik merkezi üyelerinin, İskenderun Belediyesi gezici kent orkestrasının ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile araç konvoyu başladı.

5 TEMMUZ İSKENDERUN KURTULUŞ BAYRAMI KUTLANDI

20200707temmuz1Türk ordusunun Hatay topraklarına İskenderun'dan girişinin 82. yıldönümü coşku ile kutlandı. Barış, kardeşlik ve hoşgörü kenti İskenderun'un Kurtuluş Bayramı'nın 82. Yıldönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni ve etkinlikler "Pandemi" kuralları çerçevesinde gerçekleştirildi. Kurtuluş bayramı nedeni ile İskenderun Kaymakamı İskender Yönden Garnizon Komutanı ve 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, anıt alanına çelenk sundular.

BAŞKAN FATİH TOSYALI KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

20200619ziyaret1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kıymetli hemşerilerimize hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti. TCDD Genel Müdür yardımcısı Fikret Şinasi Kazancıoğlu, TCDD Adana Bölge Müdürü Naci Özçelik ve TCDD yolcu dairesi Başkanı Pekcan Alp, Reyhanlılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Esat Gümüşbaş ve Yönetim kurulu üyeleri, işadamı ve önceki dönem meclis üyemiz Musa Bayırlı ve Ahmet Bayırlı ,Gültepe Minibüsçüler kooperatifi Başkanı Mustafa Pakel ve Modern Evler 20 Nolu Minibüsçüler kooperatifi üyesi Memo Göreli, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, Doktor Kemal İnce, Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Yetim İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: SOKAK HAYVANLARINI UNUTMUYORUZ

20200619sokak1İskenderun Belediyesi Çevre Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelindeki besleme ünitelerine ve belirli noktalara su, yem ve mama bırakmaya devam ediyor.Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanları için belirli noktalara düzenli olarak yiyecek ve su bırakıyor.  Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, imkânlar dâhilinde sokak hayvanlarına sahip çıktıklarını ve daha iyi yaşam koşulları sağlamaya çalıştıklarını aktardı.

ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

20200619asfalt6İskenderun Belediyesi, şehir genelindeki yollarda asfalt,onarım ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar kapsamında,ihtiyaç olan bölgelerde sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor.

PARKLARIN VE YEŞİL ALANLARIN BAKIMI SÜRÜYOR

20200610park1Yeşilin ve doğanın korunmasına önem gösteren İskenderun Belediyesi ilçe genelinde budama ve bakım çalışmalarına devam ediyor. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, park bahçe müdürlüğüne bağlı ekiplerinin kent genelinde çalışmalarına devam ettiğini belirtti. İskenderun Belediyesi park bahçe müdürlüğüne bağlı ekipler Karayılan, Gürsel, sahil, parklar, Bekbele, Modern evler, Şahin tepesi, İsmet İnönü mahallesinde yeşil alanlarda bakım, çiçeklendirme, sulama, yabani ot temizliği ve ağaç budama çalışmaları gerçekleştirdi.

BAŞKAN FATİH TOSYALI SUÇIKAĞI MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

20200612toplanti1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Suçıkağı Mahallesinde vatandaşların kahvaltı davetine icabet etti. Sıcak ve samimi bir ortamda vatandaşlarımız ile sohbet eden Başkan Fatih Tosyalı vatandaşlardan gelen talep, öneri ve sorunları dinledi.

İSKENDERUN BELEDİYESİNİN SİVRİSİNEK, UÇKUN, LARVA VE HAŞERELERE KARŞI İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

20200607ilac1İskenderun Belediyesi uçkun mücadelesi kapsamında sivrisinek ve karasineklerin üreme alanlarında larva mücadelesine devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri modern evler, ismet İnönü, cumhuriyet, Barbaros, Yıldırımtepe, Kocatepe, Buluttepe, Gültepe ve Akarca mahallesinde uçkun, sivrisinek ve larva ile mücadelesi kapsamında ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.