HATAY VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU

Hatay Ili, Iskenderun Ilçesi, Dügünyurdu Mahallesi, O36-d3 Paftası, 2798 Ada 1 Parsel, 2797 Ada 1 Parsel, 2810 Ada 1-2 Parsel, 2811 Ada 1 Parsel, 2812 Ada 1 Parsel, 2809 Ada 1 Parsel, 2808 Ada 1 Parsel'de yapılması düşünülen Çevre Ve Sehırcılık Bakanlıgı Toplu Konut Idaresı Baskanlıgı tarafından Valiliğimize sunulan " 2. Etap 1008 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami " projesine ait, Proje Tanıtım Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir. ÇED Yönetmeliği'nin EK-2 Listesinin, 33 Maddesi kapsamında değerlendirilen " 2. Etap 1008 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami " projesine, Yönetmeliğin 17. Maddesi doğrultusunda,Valiliğimizce " Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir " verilmiştir.

BAŞKAN FATİH TOSYALI GENÇLER İLE BİR ARAYA GELDİ

20200810genclerİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gençlerle bir araya geldi. Belediye meclis salonunda İskenderun Gençlik Merkezi üyeleri ile hijyen kuralları ve sosyal mesafeye uygun bir şekilde bir araya gelen Başkan Fatih Tosyalı, spordan sanata, gündemden yerel yönetimlere kadar birçok konunun ele alındığı buluşmada gençlerin projelerini, hedeflerini ve fikirlerini dinleyerek, İskenderun’da ki çalışmalar ve gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ

20200809tercih

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Partinin başarısında kadınların önemli rol oynadığını belirtti. AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, AK Parti İskenderun Kadın Kolları Başkanı Bedriye Aslan, kadın kolları üyeleri, İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ettiler.

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA ZİYARET

20200809partiİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Partinin başarısında kadınların önemli rol oynadığını belirtti. AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, AK Parti İskenderun Kadın Kolları Başkanı Bedriye Aslan, kadın kolları üyeleri, İskenderun İlçe Başkanı Abdulkadir Özel ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ettiler.

BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI’DAN AKAD’A ZİYARET

20200808akadİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun barış, huzur ve kardeşlik kentidir” dedi.  Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AKAD Başkanı Nihat Yenmiş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Belediye Başkan Fatih Tosyalı,” Bizler memleketimiz de birlik, beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Burada yaşayan her insanın bir değer olduğuna inanıyoruz. İskenderun’da yüzyıllardır farklı kültürdeki inançtaki insanlar kardeşlik, sevgi, saygı içerisinde yaşamaktadırlar. Birlik ve beraberliğimiz her daim devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesile ile tüm Alevi hemşerilerimizin Gadir-i Hum Bayramını bir kez daha kutluyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

İSKENDERUN BELEDİYESİ ZABITASI KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAFI UYARIYOR

20200805denetimİskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yol ve kaldırım işgali yapan esnafa yönelik denetimleri yoğunlaştırdı. İskenderun Belediyesi Zabıta ekipleri, yayalar ve engelli vatandaşların yürüme alanı olan kaldırımların bazı iş yerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçebilmek için esnafları tek tek gezerek denetledi. Cadde ve sokaklarda vatandaşın kullanım alanı olan kaldırımları, sergi alanı gibi kullanmamaları konusunda esnafları uyaran ekipler, işgaller nedeniyle kaldırımlarda ve trafikte meydana gelen aksaklıkların ortadan kaldırılması için esnaflara uyarılarda bulundu.

İSKENDERUN BELEDİYESİ KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

20200810temizlikİskenderun Belediyesi, ilçenin temizliği için çalışmalara devam ediyor. İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen temizlik çalışmaları tüm mahallelerde aralıksız bir şekilde devam ediyor. İlçede birçok noktada benzer çalışmaları yürüten temizlik ekipleri aynı zamanda muhtarlıklardan gelen talepler doğrultusunda da çalışmalarını sürdürüyor.

BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI:LARVA İLE MÜCADELE ETKİN BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜLÜYOR

20200805larvaİskenderun Belediyesi, halkın daha sağlıklı ve huzurlu bir yaz dönemi geçirebilmesi için haşereyle mücadele çalışmalarını düzenli bir şekilde sürdürüyor. Larva ile mücadele çalışmalarının etkin bir şekilde sürdürüldüğünü belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Halkımızın daha sağlıklı ve huzurlu bir yaz dönemi geçirebilmesi için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

BAŞKAN FATİH TOSYALI,BAYRAM TATİLİNDE DE MESAİDE

20200801mesaiMahalle mahalle gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kurban Bayramı tatilinde de sahadaydı. Başkan Fatih Tosyalı,AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç ile birlikte Denizciler bölgesinde yapılması planlanan sosyal alanların yerlerinde incelemelerde bulundu.