BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN YARIYIL TATİLİ MESAJI

20200116makamİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 2019–2020 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl tatili dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Huzurlu ve başarılı bir dönemi geride bırakarak, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı, yarıyıl tatiline girmiş bulunmakta olduklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, mesajında şunları kaydetti: “Başarılı ve huzur dolu bir yarıyılın tamamlanmasına katkıda bulunan değerli yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sevgili öğrencilerimize mutlu bir tatil diliyorum.

Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum.

Öğrencilerimiz de yarıyıl tatilinde yapacakları iç muhasebeyle I. dönemi değerlendirme şansı bulacaklardır. Bu vesileyle öğrencilerimizin II. döneme daha dinamik başlayacağına ve gelecekteki hedefleri için daha azimli ve kararlı olacaklarına inanıyorum.

Bu vesileyle, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Tüm öğretmen arkadaşlarıma, yararlı ve fedakâr çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İyi bir tatil dönemi geçirmelerini umuyorum. Tüm velilerimize sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler temenni ediyorum ”