İSKENDERUN’DA MİLLİ BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENECEK

20170713yuruyuzİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi İskenderun’da çeşitli etkinlikler düzenlendiğini belirtti.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00’da düzenleneceğini söyledi.

YÜRÜYÜŞE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Milli Birlik Yürüyüşünün Anıt alanından başlayacağını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Anıt alanından başlayacak olan yürüyüş şehit Pamir caddesinde bulunan çok katlı otoparka kadar devam edecek. Ardından ulu camii caddesine dönülerek, merkez bankasının önünden tekrar anıta geçilecek. Program yürüyüş sonunda anıt alanında devam edecek. Düzenlenen yürüyüşe tüm halkımızı davet ediyoruz. Halkımızı ellerinde Türk bayrakları ile anıt alanında 15 Temmuz akşamı anıt alanına davet ediyoruz” dedi.

ANIT ALANINDA PROGRAM DEVAM EDECEK

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Vatanımız sahipsiz değil. Bu bayrak uğruna nice şehitler verildi. Yüce rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü tehlikelerden korusun. Bu vesile ile 15 Temmuz akşamı anıt alanında düzenlenecek olan anma programına halkımızı davet ediyorum. Bizlere düşen en büyük görev birlik ve beraberliğimizi korumaktır” diye konuştu.