BAŞKAN SEYFİ DİNGİL KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

20180517baskan1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ayrım yapmadan toplumun her kesimine hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel ve sporcu gençler, İskenderun Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Müdürü Ramazan Çakır ve öğrenciler ile İskenderun Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Münir Sürmelioğlu ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL İLK İFTARINI İSKELEDE VATANDAŞLARLA AÇTI

20180517iskele1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise ilk iftarını vatandaşlarla birlikte anıt alanının arkasındaki iskelede vatandaşlarla birlikte açtı. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Hatay’ın İskenderun’da yüzlerce vatandaş iskelede iftar sofrasında buluştu. İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde hayırsever Tosyalı ailesi tarafından sahilde bulunan iskelede yüzlerce kişi iftar sofrasında buluşarak iftarını açma heyecanını yaşadı.

ENGELLİ KURSİYERLERDEN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR

20180517kurs1İskenderun Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile T.C. Kalkınma Bakanlığı SODES (Sosyal Destek Programı) ve Hatay Valiliği tarafından finanse edilen 'Engelliyim, Engel Tanımam' projesi devam ediyor. Sahilde bulunan İskenderun Belediyesi Engelsiz Atölye salonunda devam eden kurslarda engelli bireylere çeşitli kurslar veriliyor.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL GIYABİ CENAZE NAMAZINA KATILDI

20180516namaz1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İsrail saldırısında şehit düşen Filistinli Müslümanlar için kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı.İsrail’in saldırısı sonrası şehit düşen Filistinli Müslümanlar için İskenderun’da gıyabi cenaze namazı kılındı.Kaptan Mehmet Paşa Camiinde ikindi namazının ardından İskenderun İlçe Müftülüğü vaizi Mehmet Altunal tarafından gıyabi cenaze namazı kıldırıldı.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL, ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

20180514sehit1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehit annelerini ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinledi. Başkan Seyfi Dingil,’Anneler Günü’ münasebetiyle şehit ailelerine ziyarette bulunarak şehit annelerinin ve eşlerinin anneler gününü kutladı. Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, şehit annelerine çiçek takdiminde bulundu.

ANADOLU ÖĞRENCİ BİRLİĞİNDEN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR

20180514ogrenci1Anadolu Öğrenci Birliği Akdeniz Bölge koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Vakti Kuşanmak Geleceği Konuşmak” temalı 5. Gençlik Buluşması İskenderun’da gerçekleşti. Anadolu Öğrenci Birliği bölge temsilcisi Osman Öz yaptığı açıklamada gençlere vermiş olduğu desteklerden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti. Düzenlenen program hakkında bilgiler veren Öz,”Her yıl düzenlenen gençlik çalıştayının bu yıl beşincisini İskenderun’da düzenliyoruz. İskenderun’da bizlere güzel bir ev sahipliği yapan İskenderun Belediyemize teşekkür ediyoruz. Çalıştayın düzenlenmesinde amaç erdemli, onurlu, ahlaklı ve daha yaşanabilir bir gelecek için “Vakti Kuşanmak, Geleceği Konuşmak” zamanıdır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ülkesine, devletine ve milletine bağlı olarak yetişmeleri çok önemli bir konu” dedi.