BAŞKAN SEYFİ DİNGİL KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

20170427baskan1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halka hizmet noktasında her türlü görüş ve düşünceye açık olduklarını belirtti.İskenderun Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Anıl Abacı ile yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Belediyesi Encümen üyeleri, Gültepe İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aksoy ve okul idarecileri, Türkiye Gençlik Vakfı Hatay İl Başkan yardımcısı Yahya Kılıç, teşkilat başkan yrd. Furkan Yazar ve YÖK Koordinatörü İrfan Şahin belediyemize nezaket ziyaretinde bulundu.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:MUSTAFA KEMAL MAHALLESİNE PARKE DÖŞENİYOR

20170427parke1İskenderun Belediyesi yollara parke taşı döşeme çalışmaların hızla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Mustafa Kemal Mahallesinde yollara parke taşı döşüyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kilit parke taşı döşeme çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, İskenderun´u yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalıştıklarını belirterek,"Sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Yapılan çalışmalardan vatandaşlarımızın son derece memnun olması, bizleri de mutlu ediyor. Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi değerlendirerek, çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz “dedi.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN MÜFTÜ TAŞTAN’A ZİYARET

20170427ziyaret1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kamu kurum ve kuruluşlar ile her zaman diyalog halinde olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, din hizmetleri ve çalışmalar hakkında Başkan Seyfi Dingil’i bilgilendirdi.

İSKENDERUN BELEDİYESİNDE HALK GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

20170425halk1İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Günü uygulaması devam ediyor. İskenderun Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Halk Günü'nde, halkın istek, sorun, görüş ve önerilerini dinleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,yaptığı açıklamada, Halk Günleri'nin vatandaşların sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için önemli olduğunu belirterek, "Göreve başladığımız günden bugüne kadar, halkımızla iç içeyiz. Bizim için, her gün halk günü ama halkımızla daha rahat iletişim kurmak, onların sıkıntılarına daha fazla zaman ayırmak ve haftanın diğer günlerinde ise projelerimiz üzerinde sağlıklı çalışmalar yapabilmek amacıyla Salı gününü Halk Günü olarak belirledik. “dedi.

İSKENDERUN BELEDİYESİ DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

20170425zabita1İskenderun Belediyesi Zabıta ekipleri şehir genelinde dilencilere göz açtırmıyor. İskenderun Belediyesi zabıta ekipleri şehir genelinde özellikle cami önü ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalarda dilencilik yapanlara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü şehir genelinde sokak ve caddelerde kaldırımların üzerinde, cami önlerinde, evleri ve iş yerlerini tek tek dolaşarak dilencilik yapanlara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlar ve esnaflar ise dilencilere yönelik çalışma nedeniyle İskenderun Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü  ekiplerine teşekkür etti.

DOWN CAFE'DE´KANATSIZ MELEKLER´ SERGİSİ AÇILDI

20170424down1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sanata ve sanatçıya her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Seyfi Dingil,Down Cafe'de Ressam Pelin Özal Baki tarafından Down Sendromlu çocuklar yararına hazırlanan "Kanatsız Melekler Sergisi 2" ahşap, heykel ve fotoğraf resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

20170424baskan1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da düzenlenen (U-16) kızlar Türkiye yarı finallerine güzel bir ev sahipliği yaptıklarını belirtti. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından İskenderun'da organize edilen ve 4 aygı grupta 22 takımın katıldığı Kulüpler (U-16) kızlar Türkiye yarı Finalleri müsabakalarına verdiği destekten dolayı, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'e, Basketbol İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal tarafından teşekkür plaketi verildi.