BAŞKAN FATİH TOSYALI :MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

20190823sehit1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirtti. Başkan Fatih Tosyalı, Şırnak'ın Silopi ilçesinde gerçekleştirilen terör operasyonunda şehit olan hemşerimiz Uzman Çavuş Mehmet Uçar için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

VATANDAŞ MEMNUNİYET ANKETİ

20190819anket1

İskenderun Belediyesi ,katılımcı belediyecilik anlayışıyla internet sayfası üzerinden 'Vatandaş Memnuniyet Anketi' başlatıldı.Kurumsal internet sayfası üzerinden başlatılan anket çalışmasında yapılan hizmetlerin başarı ve önem derecesi vatandaşlar tarafından belirlenecek. Katılımcı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan Vatandaş Memnuniyet Anketinin ardından yapılacak değerlendirmelerle sorunlara karşı yenilikçi çözümler üretilecek.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,yaptığı açıklamada, "Katılımcı belediyecilik anlayışımızla Vatandaş Memnuniyet Anketimizi başlattık. Bu anket, belediyenin performansını ortaya koymak, yürütülen hizmetlerden vatandaşın memnuniyet derecesini ölçmek amacıyla uygulanmaktadır. Anket ile İskenderun Belediyemizin hizmetleri vatandaşlarımız tarafından değerlendirilecek, talep ve istekleri de belirleyeceğiz.. Anketimize katılan vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Tosyalı,"Kıymetli hemşerilerim #iskenderunadeğer katmak için hazırlamış olduğumuz ankete katılarak İskenderun'umuzun geleceğine birlikte yön verelim.Ankete katılmak için : http://www.iskenderun.bel.tr/vatandas bu link kullanıktadır"şeklinde konuştu.

BAŞKAN FATİH TOSYALI HAFTA SONU ÇEŞİTLİ PROGRAMLARA KATILDI

20190819program5İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı hafta sonu düzenlenen çeşitli programlarda vatandaşlarla bir araya gelerek İskenderunluları yalnız bırakmıyor. Her fırsatta halkın yanında olan halkın mutluluğunu ve üzüntüsünü paylaşan Başkan Fatih Tosyalı, hafta sonu düzenlenen etkinlik,şölen ,düğün ve taziyelere katıldı.

BAŞKAN FATİH TOSYALI MUHTARLARI ZİYARET EDİYOR

20190819muhtar1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, , muhtarlarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve Belediye başkan yardımcıları ile birlikte ilk olarak Gültepe Mahallesi Muhtarı İrfan Bozdağ'ı ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI YAYLA SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,yaz aylarında vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı yaylaları ziyaret ederek vatandaşlarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İskenderun İlçe başkanı Abdülkerim Güven ve Belediye başkan yardımcıları ile birlikte Azganlık ve Bekbele yaylalarında vatandaşlarlar bir araya gelerek sohbe etti.

BAŞKAN FATİH TOSYALI ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

20190819sofor1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,kent içerisinde trafik yoğunluğunu en aza indirmek için bir takım çalışmaların yapılmakta olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte İskenderun Minübüs garaj esnafını ziyaret etti.

İSKENDERUN BELEDİYESİNDE "SANAYİ KONULU İSTİŞARE TOPLANTISI "

20190819sanayi1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,  esnafların ekonominin lokomotifleri olduğunu belirtti. İskenderun Belediyesi brifing salonunda İskenderun Küçük Sanayi Sitesi esnaflarının sorunlarının gündeme alındığı toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Mehmet Dokuzoğlu ve Ahmet Keskin, ilgili/yetkili kurum amirleri, esnaf ve meslek oda başkanları katıldı.

BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

20190819muhtar1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,muhtarlar ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi 2 No'lu Sosyal Tesislerinde AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte mahalle muhtarları ile bir araya geldi.