BAŞKAN FATİH TOSYALI, ŞEHİTLER PARKI YENİLENİYOR

20200218sehit2İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, eski adliye binası önündeki şehitler parkında yenileme çalışmalarının yapıldığını belirtti. İskenderun Belediyesi park bahçe müdürlüğü ekipleri kent genelinde parkların bakım onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Şehitler parkında yapılmakta olan yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Parkımızı bulunduğu noktadan daha güzel bir noktaya getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Parkta bulunan bankların, havuzun, aydınlatmaların ve anıtımızın bakımlarına başlandı. Kısa bir süre sonra çalışmalar tamamlanacak. Şehir merkezindeki bu parkımız adına yakışır bir hale getirilecek” şeklinde konuştu.

İSKENDERUN 1. KİTAP FUARI SONA ERDİ

20200218kitap1İskenderun Belediyesi tarafından 07-16 Şubat tarihleri arasında düzenlenen İskenderun 1. Kitap Fuarı sona erdi. Kitap fuarı yoğun bir ilgi görürken birbirinden değerli yazarlar; kitapseverlerle buluşturdu. Kitap fuarına katılan ünlü yazarlar kitaplarını kitapseverler için imzaladı; düzenledikleri söyleşi programları ile hem vatandaşlarla sohbet ettiler hem de merak edilenleri yanıtladılar.

BAŞKAN TOSYALI, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

20200217fen1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Halkımıza en iyi hizmeti vermek için ekiplerimiz kentin birçok noktasında çalışmalarını sürdürüyor ” dedi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Dokuzoğlu ve Ahmet Keskin ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yapmış oldukları çalışmaları yerinde inceledi.

BAŞKAN TOSYALI, 100. NİKÂHINI KIYDI

İskenderun’da göreve geldiği günden beri vatandaşları iyi ve kötü gününde yalnız bırakmamaya özen gösteren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 100. nikâhını kıydı. Özellikle hafta sonları kendisine gelen davetleri geri çevirmeyerek nikâh törenlerine katılmaya özen gösteren Başkan Tosyalı, genç çiftleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor. Başkan Tosyalı, “her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaya özen gösteriyoruz. Yalnızca iyi günleri, mutlulukları değil acıyı da birlikte paylaşıyoruz. Her hafta sonu yetişebildiğim kadarı ile düğün, nişan, sünnet törenlerine katılmaya özen gösteriyorum. Benim bizzat katılarak kıydığım 100. nikâh merasimini gerçekleştirdik. ”dedi.

BAŞKAN FATİH TOSYALI: MUHTARLARIMIZ ÖNEMLİ GÖREVLER YAPIYOR

20200217muhtarlik1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Muhtarlarımız, vatandaşlarımız için yürüttüğümüz çalışmalarda bizlerin en yakın çalışma arkadaşlarıdır.” dedi. İskenderun Belediyesi tarafından İskenderun’da görev yapan mahalle muhtarları için Çay Mahallesi İskenderun Plaza yer tahsis edildi. Muhtarlık ofisinin açılışına Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye Başkan yardımcıları ve 45 mahalle muhtarı katıldı.

HAFTA SONUNDA ÜNLÜ YAZARLAR İSKENDERUN’A GELİYOR

20200214kitapİskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen İskenderun 1.Kitap Günleri devam ediyor. Atatürk Anıt Alanında düzenlenen kitap günlerine öğrenciler, çocuklar, gençler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Yayınevleri tarafından kurulan stantları gerek ilçeden gerek ilçe dışından birçok kitapsever ziyaret ediyor.

İSKENDERUN BELEDİYESİNİN YENİLENEN KÜLTÜR SARAYI

20200214kultur9İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hareket ediyoruz ” dedi.İskenderun Belediyesi tarafından yenilenen Kültür Sarayı vatandaşların ve sanatseverlerin hizmetine açıldı. Düzenlenen açılış özel programına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Adalet Komisyonu Başkanı Salih Doğan, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Baro Temsilcisi Av. Sevinç Çakıcı, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı, siyasi parti teşkilatları, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri, iş insanlarımız, muhtarlarımız ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN FATİH TOSYALI, MUHTARLAR VE BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

20200214muhtar1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Kentimizin için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi brifing salonunda mahalle muhtarları ve basın mensupları ile bilgilendirme ve istişare toplantısında bir araya geldi. Belediyenin çalışmalarını, faaliyetlerini, projelerini görsel sunum eşliğinde aktaran Başkan Fatih Tosyalı, ”İskenderun’umuza ve hemşerilerimize hizmet noktasında ortak akıl çerçevesinde hareket etmeye devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar gece gündüz demeden çalışıyoruz. Muhtarlarımız, basınımız, sivil toplum kuruluşlarımız, vekillerimiz kamu kurum ve kuruluşlarımız, odalarımız, kısaca toplumun her kesimi ile iç içeyiz iletişim halindeyiz ”dedi.

İSKENDERUN BELEDİYESİ PARK BAHÇE EKİPLERİ KENT GENELİNDE ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR

20200214park1İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İskenderun’da yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlü ekipleri, park alanları içerisinde yer alan spor aletlerinin ve oyun gruplarının yenileme çalışmalarını yazın olduğu gibi kışın da yoğun bir çalışma programı çerçevesinde gerçekleştiriyor. Kötü görünüm gösteren otlar ekiplerce kesilerek güzel ve hoş bir görünüm sağlanıyor.