İMEAK DTO MECLİS BAŞKANI CENGİZ KAPTANOĞLU’DAN İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

20171214baskan1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un önemli bir liman kenti olduğunu belirtti. İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, İskenderun DTO Başkanı Bülent Kavsak ve beraberindeki heyet İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

YENİ ÇÖP KONTEYNERLERİNİN DAĞITIMI YAPILIYOR

20171214cop1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çeşitli nedenlerle tahrip olan çöp konteynerlerinin yerine yenisinin dağıtımının yapıldığını belirtti.İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin muhtelif noktalarına mavi renkli çöp konteynerlerini yerleştiriyor.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL ŞEHİR GENELİNDE HER NOKTAYA HİZMET GİDİYOR

20171214hizmet1Vatandaşlardan gelen ve talepleri hızlı bir şekilde değerlendiren İskenderun Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde birçok bölgede yol, kaldım ve çevre düzenleme çalışmalarına büyük bir titizlik ve hızla devam ediyor. İskenderun belediyesi fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından sanayi içerisinde kaldırım çalışması yapılıyor.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:AŞKARBEYLİ MAHALLESİNDEKİ PARK YENİLENİYOR

20171212park1İskenderun merkezi ve köylerden mahalle statüsüne geçen yerlerde sosyal alanların arttırılması, vatandaşların hoş vakit geçirebilecek alanların oluşturulması, yeşil alanların arttırılması ve sağlıklı yaşam alanlarının ilçeye kazandırılması amacıyla çok amaçlı pak yapım çalışmaları devam ediyor.İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Aşkarbeyli mahallesinde bulunan parkta yenileme çalışmalarının başladığını belirtti.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:HER VATANDAŞIMIZIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR

20171212baskan1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, geleneksel hale getirdiği halk gününde vatandaşlar ile görüşüp, istek ve taleplerini dinliyor, sorunlarını çözüme kavuşturuyor.Başkanlık makamında halk günleri kapsamında vatandaşlar ile görüşen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, vatandaşlar tarafından iletilen talepleri ve istekleri dinledi.Vatandaşlarla doğrudan yapılan görüşmelerin sorunların çözülmesi ve taleplerin yerine getirilmesinde etkili olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil, vatandaşlardan gelen talepleri ve istekleri ilgili müdürleri çağırarak iletti ve taleplerin biran önce yerine getirilmesini söyledi.

İSKENDERUN BELEDİYESİ BİRİMLERİ ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

20171211spor1İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen birimler arası futbol turnuvasının şampiyonu zabıta müdürlüğü oldu.Belediye sosyal tesislerinde düzenlenen turnuvanın final karşılaşmasında Zabıta Müdürlüğü takımı ile güvenlik müdürlüğü takımı karşı karşıya geldi. Maçı 7-3 kazanan Zabıta Müdürlüğü ekipleri turnuvanın şampiyonu oldu.Final maçını Belediye Başkan yardımcısı Halim Öztaş, belediye daire müdürler çok sayıda seyirci de izledi.

5 TEMMUZ CADDESİNDE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

20171211kaldirim1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eski adliye binası arkasında ve çevresinde kaldırımların yenilendiğini belirtti.Belediye Başkan Seyfi Dingil,5 Temmuz caddesinde devam eden kaldırım yenileme ve düzenlenme çalışmalarını yerinde inceledi.İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçeyi daha yaşanılabilir bir hale getirmek amacında olduklarını belirterek, “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Eski adliye arkasında başlatılan kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceledik. Göreve geldikten sonra ilçede genelinde büyük bir yol ve kaldırım yenileme çalışması başlatmıştık. Bu çalışmalar aralıksız devam ediyor. İlçe merkezinde bulunan kaldırımların ve ana caddenin yenilenmesi için büyük gayret gösterdik” dedi.