BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

20181119seyfiİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Pazartesi günü idrak edilecek olan Mevlid Kandili dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Seyfi Dingil, mesajında şunları kaydetti: "Millet olarak birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir Mevlîd Kandili’ne daha erişmenin manevi huzuru ve mutluluğunu yaşamaktayız.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: YILDIRIMTEPE TAZİYE EVİ YAPIMI DEVAM EDİYOR

20181115taziye1İskenderun Belediyesi tarafından Yıldırımtepe Mahallesinde sürdürülen taziye evi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Kent genelinde birçok taziye evi yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, taziye evinin kaba inşaatının bittiğini belirterek çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Seyfi Dingil,”bir süre önce yapımına başladığımız taziye evi projemiz hızla devam ediyor. Proje kapsamında kaba inşaat tamamlandı. Ardından üst kısmı kapanarak pencerelerin montajı yapıldı. Şimdi ise ince işçilikler yapılıyor. Çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak. Taziye evi mahalle sakinlerine şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İSKENDERUN BELEDİYESİ GÜVENLİK PERSONELİNE HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

20181115guvenlik1Önce insan anlayışı ile çalışmalarını sürdüren İskenderun Belediyesi belediye personeline yönelik düzenlediği eğitim seminerleri ile de çalışanlarının mesleki ve sosyal gelişimi konusuna büyük önem veriyor.Eğitim seminerleri çerçevesinde belediye brifing salonunda bir araya gelen belediye güvenlik personeline işlerini en iyi şekilde yapabilmeleri noktasında gerekli tüm konularda bilgilendirmeler yapıldı.  İskenderun Belediyesi Güvenlik Müdürü Bülent Helvacı düzenlenen seminerde yapmış olduğu konuşmada güvenlik personelinin yapması ve uyması gereken davranışlar üzerine bilgiler verdi.

İSKENDERUN BELEDİYESİNDE HALK GÜNLERİ SÜRÜYOR

20181114halk1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, her hafta gerçekleştirdiği “Halk Günleri” kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Seyfi Dingil, Başkanlık makamında gerçekleştirilen Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. Halk buluşmasında konuşan Başkan Seyfi Dingil, “Vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız halk günlerinde kendi istek ve taleplerinin yanı sıra İskenderun’un ve mahallelerinin sorunlarını da dile getiriyorlar. Bu sorunları önem sırasına göre belediye imkânları ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

VALİ ATA’DAN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E VEDA ZİYARETİ

20181114valiata1Cumhurbaşkanlığı 2018/202 sayılı atama kararı ile Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Hatay Valisi Erdal Ata, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Belediyesi’ne veda ziyaretinde bulundu. Vali Ata’yı ziyaretinde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri, çiçekle karşıladı. Hatay Valisi Erdal Ata ziyarette yaptığı konuşmada yaklaşık iki yıl süreyle görev yaptığı Hatay’da hep birlikte güzel hizmetler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

İSKENDERUN BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA ORGAN BAĞIŞI SEMİNERİ

20181113organ1İskenderun Toplum Sağlığı Merkezi, Sağlık Bakanlığı’nın her yıl düzenlediği ‘Organ ve Doku Bağışı’ faaliyet haftası dolayısıyla İskenderun Belediyesi çalışanlarına organ bağışı hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi. Belediye Meclis Salonunda düzenlenen seminere İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Başkan Yardımcısı Halim Öztaş, daire müdürleri ve halk sağlığı doktorları ve çok sayıda belediye personeli katıldı.