BAŞKAN FATİH TOSYALI KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

20190626makam1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’un kalkınması ve gelişmesi noktasında toplumun her kesimine büyük görevler düştüğünü belirtti.İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Türkay Dereli, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ve Bakanlık müfettişleri, Hatay Barosu başkan yardımcısı Av. Sevinç Çakıcı ve Yönetim kurulu üyesi Av. Mehmet Bilgili, Söz Gazetesi imtiyaz sahibi gazeteci Şehmus Aslan, Emekli Danıştay Başsavcımız Sn. Halil Yılmaz belediye başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ettiler.

BAŞKAN FATİH TOSYALI VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLİYOR

20190626halk1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “halkımıza hizmet anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam ediyoruz ”dedi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, vatandaşların belediyeyi ziyaretleri esnasında kendisine iletilen sorunları çözüme kavuşturuyor. Vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Fatih Tosyalı,” Vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinliyor belediyemizin imkânları ölçüsünde çözüm buluyoruz. Halkımıza hizmet anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermenin gayretindeyiz. İletilen sorunları ve çözüm yollarını yine vatandaşlarımız ile birlikte istişareler sonrasında ortaya koymaya özen gösteriyoruz ”dedi.

VALİ RAHMİ DOĞAN VE BAŞKAN FATİH TOSYALI İSKENDERUN’DA PROJE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

20190625vali1Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte kent genelinde yapılmakta olan ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde incelediler. Başkan Fatih Tosyalı ve başkan yardımcıları ilk olarak Hatay Valisi Rahmi Doğan ile birlikte İsmet İnönü Mahallesi 749.sokaktan geçen taş ocağı, iş ve yük kamyonları için yapılması planlanan alternatif yol güzergâhında incelemelerde bulundular. Başkan Tosyalı, bu alternatif yol çalışmasının hem trafiği rahatlatacağını, hem de kamyon geçişi nedeniyle oluşan gürültü ve çevre kirliliğinin çözümüne katkı sağlanacağını belirtti.

5 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ BEŞ-SES KONSERİ İLE DEVAM ETTİ

20190624besses1İskenderun Belediyesi 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde millet parkında BEŞ- SES konseri düzenlendi. Düzenlenen konsere katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, organizyonun düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayarak grup BEŞ- SES'e katılımlarından dolayı teşekkür etti.

5 TEMMUZ FESTİVALİN İLK KONSERİ SOYDAN SOYDAŞ'DAN

20190624konser6İskenderun’da uzun bir aradan sonra Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatıyla gerçekleşecek olan 5 Temmuz Kültür ,Sanat ve Turizm Festivali, Millet Parkı’nda düzenlenen Soydan Soydaş konseriyle start aldı. Festivali, sahil şeridi ve Atatürk Anıt Alanıyla sınırlı tutmayan, kent genelinde yapılan kültür-sanat ve spor etkinlikleri ve konserlerle halka tamamına ulaşmayı amaçlayan İskenderun Belediyesi, millet parkındada çeşitli konserler düzenliyor.

İSKENDERUN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ İZİNSİZ DERGİ SATANLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

20190620zabita1İskenderun belediyesi zabıta ekipleri sözde engelliler ve kanser ile mücadele derneği adı altında izinsiz dergi satanlara göz açtırmıyor. Ekipler halkımızın duygularını istismar eden, kim ve kimler tarafından basıldığı belli olmayan ve gelirinin engellilere ve kanserle mücadele derneklerine bırakıldığını söyleyerek, cadde ve sokaklarda dergi satan kişiler ile ilgili denetimler yaptı.