HALKIMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

20170623yemek1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, düzenlenen iftar programında AK Parti İskenderun İlçe teşkilatı mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen iftar programına TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar,AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan  Bodur,ilçe yönetimi,belediye meclis üyeleri,kadın kolları ,gençlik kolları ve mahalle temsilcileri katıldı.

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLAR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

20170622down1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi ve Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, engellilerin topluma kazandırılması noktasında bir takım faaliyetler düzenlediklerini belirtti.Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil,Down Cafe’de düzenlenen iftar programında Down Sendromlu çocuklar ve aileleri bir araya geldi.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL İFTAR’DA YETİM ÇOCUKLAR İLE BULUŞTU

20170622yetim1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan ayı boyunca toplumun farklı kesimleri ile iftar programında buluştuklarını belirtti.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil iskelede düzenlenen iftar programında yetim çocuklar ile bir araya geldi.Düzenlenen iftar sofrasına TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin, meclis üyeleri ile yetim çocuklar katıldı.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:TÜM HALKIMIZIN RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN

20150110baskanİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.Milli ve dini bayramların; birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, küskünlerin barıştığı, düşkünlerin hatırlandığı ve toplumun millete dönüştüğü anlamlı ve özel günler olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mesajında şunları kaydetti:

İSKENDERUN ZABITASINDAN ŞEKER VE ÇİKOLATA DENETİMİ

20170621seker1İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Bayram öncesi kent genelinde Çikolata ve Şeker denetimi yaptı.Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, her yıl olduğu gibi bu yılda, Ramazan Bayramı öncesi denetimler yaparak avtandaşların Bayram alışverişlerinde tercih ettiği şekerleri denetleyerek hazır paketlerin son kullanım tarihlerine ve kilo ile satılan açık şekerlerin kalitesini inceledi.Yapılan denetimlerde, Çikolata ve Şeker satışı yapan Şekerciler, Pastaneler, Kuruyemişçileri tek tek denetleyen Belediye Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaptıkları denetimlerde kaliteli şeker satışı yapan iş yerleri sahiplerine teşekkür ettiler.

MUHTAR GÜLLÜ’DEN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR

20170620parke1Orhangazi Mahallesi Muhtarı Osman Güllü İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Mahalleye Yaptığı Çalışmalardan Dolayı Teşekkür Etti.İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Organ Gazi Mahallesinde parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.