BAŞKAN TOSYALI’YA TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

20190420ziyaret01İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret eden sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kamu görevlileri ve işadamları yeni dönem için başarı dileklerini iletmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Osmaniye Valisi Ömer Faruk Çoşkun,Dörtyol MMK Metalurji Genel Müdürü Denis KVASOV,İskenderun Pazarcılar Derneği,Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu,Hatay Gazeteciler Cemiyeti,Hizmet İş Sendikası Hatay Şubesi,Ekinciler Fabrikası idarecileri,Türkav Türk Sağlık Sen,Hatay Birkik Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer ve yönetim kurulu üyeleri,

TCSG-102 SAHİL GÜVENLİK BOTU 23. NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIN’DA İSKENDERUN İSKELESİNDE ZİYARETE AÇILIYOR

20190419guvenlik23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlik ve kutlamaları kapsamında TCSG - 102 Sahil Güvenlik Botu 23 Nisan Salı günü İskenderun Şehir İskelesinde halkın ziyaretinde açılacak.

Vatandaşlarımız, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanlığına bağlı TCSG-102 Sahil güvenlik botunu, 23 Nisan günü saat 11.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edebilecek. Tüm halkımıza duyrulur.

İSKENDERUN GAZETECİLER CEMİYETİNDEN BAŞKAN TOSYALI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

20190416igc1İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,’Halkın, gözü, kulağı, sesi olan basının, kurumlar ve vatandaşlar arasında bir köprü görevi üstlenmektedir” dedi.

İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN İMAR PLANI DANIŞMA OFİSİ

duyuruHatay Büyükşehir Belediyesinin yapmış ve onaylamış olduğu İskenderun ilçemize ait 1/5000 ölçekli ilave ve revizyon nazım imar planları için vatandaşa yardımcı olmak ve bilgi sağlamak amacı ile İskenderun Belediyesi tarafından danışma ofisi açıldı. İskenderun’da da binlerce vatandaşı ilgilendiren ve revizyon nazım imar planları için İskenderun Belediyesi, Başkan Fatih Tosyalı’nın talimatı ile vatandaşı bilgilendirmek ve yardımcı olmak için belediye bünyesinde “İmar Planı Danışma Ofisi” hizmete girdi.

BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

20190415ziyaret1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimi'nde İskenderun Belediye Başkanı seçilen Fatih Tosyalıbir taraftan belediye çalışmaları ile ilgili planlamalarını ve görüşmelerini sürdürürken, diğer taraftan da kendisini kutlamaya gelen vatandaşları, kurum ve kuruluş temsilcilerini kabul ediyor.