BELEDİYE BAŞKAN SEYFİ DİNGİL ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR

20171113kaldirim1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde belediye tarafından devam eden çalışmaları yerinde inceliyor. Başkan Seyfi Dingil, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Namık Kemal Caddesi’nde yapılan kaldırım çalışmalarını esnaflarla birlikte inceledi. Başkan Seyfi Dingil çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Esnaf ile birlikte Namık Kemal Caddesi üzerinde belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Seyfi Dingil, gerek yol, gerek kaldırımlar, gerekse alt yapıdaki düzeltmeler yapıldıktan sonra, şehrin modern ve çağdaş anlamda vatandaşların daha kolay yararlanabileceği bir hizmet anlayışı içerisinde hizmete sunulacağını belirtti.

Çalışmalar ile ilgili ekiplerden bilgiler alan Başkan Seyfi Dingil, cadde üzerinde bulunan esnafla da sohbet ederek istişarelerde bulunurken, ekiplere de çalışmaların vatandaşı ve esnafı rahatsız etmeyecek şekilde, titizlikle sürdürülmesi talimatını verdi.

Diğer caddelerde de ekiplerin çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, tüm çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kentin bambaşka bir çehreye kavuşacağını söyledi.