BELEDİYE BAŞKAN SEYFİ DİNGİL ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYORATATÜRK ANIT ALANI TAZYİKLİ SU İLE YIKANDI

20171113temizlik1

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları doğrultusunda daha temiz bir kent için cadde, sokak ve kaldırımlar tazyikli su ile yıkanmaya devam ediyor.Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün koordinesinde, İtfaiye ekipleri ve Envitec personelleri tarafından Atatürk anıt alanı tazyikli su ile yıkandı.İskenderun Belediye Başkan yardımcısı Halim Öztaş, araç ve yaya trafiğinin aksamaması için çalışmaların gece saatlerde yapıldığını belirtti.

TEMİZLİK ÇALIŞMASI DEVAM EDECEK

Kent genelinde hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise,” Çarşı merkezinde ve diğer mahallelerimizde yollar ve kaldırımlar yenileniyor, düzenleniyor. Temizlik ekipleri, itfaiye ekipleri ile birlikte şehir merkezinde yolları kaldırımları tazyikli su ile yıkıyor. İlçedeki cadde ve sokakların temiz olması ve vatandaşların sıkıntı yaşamaması için belirli aralıklarla temizlik çalışması devam edecek” dedi.