BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN MHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

20180411mhp1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’a hizmet noktasında her türlü fikre ve öneriye hazır olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt,”Siyasetin temel prensibi halka hizmettir. Bu çerçevede hepimiz halkımıza hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. Hepimiz bu memlekette yaşıyoruz. Bu memlekete taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Genel Başkanımızın emirleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Cumhur ittifakı konusunda elimizden gelen her şeyi yapacağız. “dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise İskenderun halkına en iyi vermek için gayret gösterdiklerini belirterek,”Sık sık siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve kanaat önderleri ile bir araya geliyoruz. İskenderun’u geleceği konusunda sürekli iletişim halinde olup her türlü fikri, öneriyi önemsiyoruz. Tavan’da sağlanan birlikteliğin tabanda da sağlanması noktasında hepimize önemli görevler düşüyor. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Vatan, devlet ve bayrak konusunda tavizimiz yoktur. Bu ülke hepimizin. Hep beraber içteki ve dıştaki hainlere karşı tek yürek olmalıyız” diye konuştu.

Ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.