BAŞKAN FATİH TOSYALI AVRUPA ŞAMPİYONU SPORCUYU KUTLADI

20191103sampiyonAvrupa Para Taekwondo Şampiyonasına katılan 5 Temmuz Belediyespor kulübünün Taekwondo sporcusu Sefer Tayyip Harputlu, K42 +75 kiloda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'da tarihi bir başarı elde eden sporcuyu tebrik etti.

PARA TAEKWONDO’DA TARİHİ BAŞARI

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada, "Avrupa Taekwondo Birliği (WTE) tarafından düzenlenen şampiyona İtalya’nın Bari kentinde düzenledi. Avrupa Para Taekwondo Şampiyonasına katılan 5 Temmuz Belediyespor kulübümüzün Taekwondo sporcusu Sefer Tayyip Harputlu, K42 +75 kiloda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olmuştur. Sporcumuzu bu üstün başarısından dolayı kutluyorum. Antrenörlerimize ve sporcumuza başarılarının devamını diliyorum. Spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek"dedi.

MEHMETÇİĞE ASKER SELAMI

Şampiyonada tarihi bir başarı elde ettiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,"Alınan sonuçlardan sonra büyük sevinç yaşayan sporcumuz Ay-yıldızlı bayrakla salonda tur attı.Ardından asker selamı vererek, kahraman Mehmetçiğe desteklerini gösterdi.Taekwondo branşında başarı sonuçlar almaya devam ediyoruz.Sporcumuzu kutluyor, gurur duyuyoruz. Elde edilen başarıda emeği geçen teknik ekibimizi, sporcularımızı, antrenörlerini ve ailelerini kutluyorum” ifadelerini kullandı.