BAŞKAN TOSYALI’DAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA ANLAMLI ZİYARET

20191105losev1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, lösemi değil, iyilik bulaşıcıdır” dedi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcısı Doç.Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ile birlikte “lösemili çocuklar haftası” nedeni ile lösemi hastası çocukları ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Başkan Fatih Tosyalı,”Buluttepe Mahallesinde Lösemi hastası Elizan Suyusal kardeşimizi belediye başkan yardımcımız Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ile birlikte lösemili çocuklar haftası dolayısı ile ziyaret ettik. Kardeşimizle sohbet ederek kendisine tablet hediye ettik. Rabbim acil şifalar versin ”dedi.

RABBİM ŞİFALAR VERSİN

Daha sonra Lösemili çocuklar Haftası dolayısı ile Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ile birlikte Yıldırım Tepe Mahallesinde Lösemi hastası Şeymanur Altunsay ve ailesine ziyarette bulunan Başkan Fatih Tosyalı,” Yılda Sadece 1 Hafta Değil Her Zaman Onların Yanındayız. Lösemili çocuklarımıza Rabbimden acil şifalar diliyor, her fırsatta yanlarında olmaya devam edeceğimizi belirtiyoruz ” şeklinde konuştu.

Lösemili çocukların aileleri de gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek Başkan Fatih Tosyalı’ya başarılar dilediler.